Atsakyti
Viso 5 žinutės, 1469 parodymai ir 5 dalyviai
1
Mėsa valgyti reikia kasdien. Jautiena ir veršiena sveikiausia.
pradėjo AidaSidariene , 2014 11 02, 18:29

http://www.fintera-angus.lt/lt/, https://twitter.com/FinterAngus https://www.facebook.com/fintera You Tube FinterAngus Ūkio galvijų jautieną paragavimui galima nusipirkti Centrinėjė ūkininkų prekyvietėje-turgujeadresu Ukmergės g. 259A, Vilniuje. Klauskite pardavėjo Vilmanto Tamošiūno. Šiai dienai turguje vienintelis mėsos pardavėjas. http://fintera-angus.blogspot.com/2014/11/mesa-valgyti-reikia-kasdien-jautiena-ir.html Veršiena. Ši mėsa yra liesa bei šviesiai rožinės spalvos, ypač tinkama dietinei mitybai. Vertingiausios jos dalys – nugarinė ir kumpis, kurias patartina kepti arba troškinti. Veršienos nugarinėje (100 g) yra apie 19,6 g baltymų ir 2,7 g riebalų, tad ji tinkama dietinei mitybai. Kalbant apie veršienos mentę, krūtininę ar galūnių mėsą – ji yra kietesnė, tad ją reikia ilgiau virti. Ji puikiai tinka troškinio gaminimui. Tel. 8 677 72999 Aida [paveikslelis:6edd38bc-6f1b-4d3d-825a-d85407d27312]

0
858
Triumfas , 2014 11 02, 18:34

[:sokiruota]

9479
EVE07lina , 2014 11 02, 18:47

[:sypsenele]

2938
bigsale , 2014 11 03, 09:54

[:sypsenele] [:meilumas]

69
ZumZum123 , 2024 03 14, 16:07

Atrodo labai skaniai, mes irgi reguliariai valgome sveiką lietuvišką mėsą iš Steak Supply mėsinės: https://steaksupply.lt/parduotuve/ Kokybė tikrai nuostabi, niekur kitur tokių mėsos gaminių neteko ragauti. [:issisiepimas]

« Mityba, receptai, ekologija