Skiltį kuruoja

Juozas Vaičiulevičius, Teisininkas

UAB „Corporo Debt Collection“ teisininkas. 15 metų teisinio darbo valstybinėse bei privačiose įstaigose patirties.
Atsakyti
Padekite prasau patarkite
pradėjo Anonimas , 2013 02 25, 19:29

Labas vakaras,gyvenu su draugu,turime 1,7 men. sunely. laukiuosi 4menesy. Esu 21 metu. Draugas (mes nesusituoke) ir jo mama susimoke ir zada atimti mano sunely. Negeriu,nerukau,gyvenu tvarkingai,bet deja dar su juo. As bijau,ka man daryti,kad neatimtu vaiko?

6
Anonimas , 2013 02 25, 19:38

Pirmiausia eikit i Savivaldybe - jums privalo paskyrti nemokama juristo konsultacija. Esant reikaliui ir atstovavima teisme.

18
mopsas , 2013 02 25, 19:46

susiraskit darba jeigu neturite kad galetumete yroditi teisme kad galite islaikyti vaika, ir beto jeigu neturite darbo tai vaiko globa gali paskirti laikynai tevuj (jeigu jis turi kuom islaikyti vaika,) kol jus susirasite darba ir busta.... o poto jums grazins... nes jeigu jus negerete ir esate tvarkinga is jusu vaiko neatims... ir nedarikite to kas jums gali pakenkti teisme jums, nes jam ir jo mamai reiks yrodimu kad jus vaiku bnesirupinate (seip vaiko nieks neatima nuo mamo, pirmenybe visada yra mamamos)

Anonimas , 2013 02 25, 19:56

kazko nesuprantu.gyvenate drauge su draugu ir jis su mama susimoke vaika atimt,tai kodel draugas leidzia?

Anonimas , 2013 02 25, 20:36

butent kad darysiu viska kad nebutu priezasties jo atimti o jis ir siandien isejo ir manau prisigers. siandien ateme buto raktus ir nuleido y klozeta,dar apstumde visaip isvadino. Jis nesugebes pasirupinti vaiku nes visa laika sedi prie kompiuterio,nieko namie nepadeda. Jo pranasumas teisme bus tas jog jo pajamos yra didesnes ir jis dirba valdiskame darbe:( nemaniau kad man taip atsitiks todel niekada nesidomejau tokiais dalykais.

Anonimas , 2013 02 25, 20:39

jis apsmeize mane, aceit as tapau ponia ir niekas man netinka o ji juo tiki. Ji visada kisdavosi y musu santykius.

209
ddaivusia , 2013 02 25, 20:54

http://www.nplc.lt/sena/aukos/informacija/nvo/moteru-nvo2003.pdf Visu pirma, tai labai Jus uzjauciu, nepavydetina situacija. Paziurekit sia nuoroda, gal pagelbes? Galite kreiptis konsultacijai telefonu. Na o siaip as galvoju, kad negali is Jusu taip paprastai atimti vaiko, ypatingai jei Jus nesusituoke...ko gero, dar ir tevyste vyrui reiktu irodyti pries teisma...gal as ir klystu, tiesiog garsiai mastau...O siaip tai siulyciau, jei turit galimybe fiksuoti slapcia mobiliuoju telefonu ar kazkaip, kad Jusu vaiko tevas naudoja pries Jus psihologini smurta. Tas jam teisme tikrai neiseitu i nauda.

Anonimas , 2013 02 25, 21:05

aciu jums. Man toks,nors ir npazystamu zmoniu palaikymas labai padeda,siandien tik verkiu visa diena. Del telefono tai aciu tikrai juk jis megsta pasisvaistyti grasinimais.

209
ddaivusia , 2013 02 25, 21:15

O dar leiskit paklausti, ar Jus dirbote pries gimstant vaikeliui? Ar gaunate kokia pasalpa? Juk vienas is tevu turi teise buti vaiko prieziuros atostogose, iki vaikui sueis 2 metukai. Kadangi Jusu vaiko tevas kaip suprantu dirba, tai tikrai negali buti tokiose atostogose, o Jus? Galu gale, jei mano zinios nepasenusios, tai dar turetumete galimybe gauti ir vienisos mamos pasalpa, jei Jus nesusituoke...Tai jau skaitytusi Jusu siokios tokios pajamos. Na net nezinau ne ka dar patarti...Nors labai norisi Jum padeti. Laikykites, kad ir kas nutiktu. Jusu vaikeliui Jus esate visas ir VIENINTELIS pasaulis [:meilumas]

Anonimas , 2013 02 25, 21:46

nedirbau,mokiausi,ir dabar mokausi. gaunu naslaites pasalpa ir globos nes uzaugau su globeja. mano pajamos siai dienai 700 lt . mes nebuvom susituoke,tad taip,as kaip ir vienisa mama. aciu uz palaikyma ir patarimus,man jie labai padeda. myliu be galo savo vaikuty pati uzaugau be tevu,su mociute,tevai gere ir tik pasivaidendavo girti karta y metus,todel zinau ka reiskia buti nemylimam ir nereikalingam. jei atimtu mano turtely as zinau kaip jis augtu su tevu jis kentes ir verks:( jie su motina issikolioja,issisiuntineja geria,ruko daug abu. nenoriu kad mano maziukas butu tokiam pragare ir nepatirtu svelnumo ir meiles:(

« Teisinės konsultacijos