Atsakyti
Viso 5 žinutės, 1167 parodymai ir 4 dalyviai
8
Iš kur semiatės idėjų?
pradėjo Ekorolkovaite , 2012 03 11, 21:35

Sveiki, Kiekviena iš mūsų pradėjusi kažką gaminti turi pilna idėjų, bet kai visas įgivendinti, nebežinai ka daryti:) Man taip nutiko su auskariukais:) Turiu ju apie 100, sparčiai tuštėja, o idėju nebeturiu beveik:) Kaip jums gimsta jos? Kaip atrandate naujų ikvėpimo šaltiniu?:) Būtu įdomu sužinoti:)

3
244
Svarstyklė , 2012 03 11, 21:54

Tai kad pas tave patys paprasčiausi papuošaliukai,pasižiūrėk internete kiek jų,galyyyybės,visokių ir tikrai gražių,įdomių ir sunkiai padaromų,va kur idėjos,įvesk "auskarai" ir žiūrėk į valias,šaus kas į galvą,dažniausiai taip ir būna,pas kažką pamatai,padarai taip pat,o po to jau ir savo mintys ateina,aš tai negaliu tą patį daryt,kai jau papuošalus padariau normalaus lygio,jau ne kaip pradžioj,einu toliau,viską išbandžiau,aišku pasidaro liūdna,kai darai darai,o po to galvoji,kad jau išbandei viską,klausimas KA DARYTI TOLIAU? Gal reikia padaryti pertrauką,po to įkvėpimas pats ateis,o gal norėsis išbandyti jau kitoje save srityje,rankdarbių yra labai didelė įvairovė ;)

8
Ekorolkovaite , 2012 03 11, 22:56

tai as tik siaip ikelus, nes pagrinde pardavineju gyvai, nes per pc niekas neperka, nes visi nori pamatyti kaip atrodo gyvai. Turiu daug ivairesniu, bet nekeliu, nes poros dienu begyje visada nuperka nes turiu maza prekybos vieta, kur viskas greit isperkama:)) kurie ilgiau uzsibuna dedu i internetinus portalus. O as isbandzius visokias paieskas, kombinacijas, tik vat, kad nesinori panasiu daryt, norisi orginalesniu, o jau isseko, nes padarius aplamai apie keleta simtu nebera nieko naujo:))) Kitose srityse gal ir nebloga mintis, kazkada mokykloje puikiai sekesi siuvinejimas ir nerimas, manau reikes pradet :)

244
Svarstyklė , 2012 03 12, 10:59

Mokykloje aš taip pat siūvinėjau,po to susidomėjau fotografija,dar vėliau rankdarbiais,šiuo metu pavažiavus ant vėlimo [:meilumas]

179
skinnyloveyeah , 2012 03 12, 21:10

http://tarpmergaiciu.one.lt/skinnyloveyeah-248267 pardavinėju rankų darbo papuošalus: auskarus, apyrankes, žiedus .. :) užeikit [:sypsenele] [:sypsenele] [:meilumas]

« Rankdarbiai